zondag 10 november 2013

Zorgverzekeringswijzer


U kunt snel en eenvoudig een hoop geld gesparen op uw maandelijkse premiekosten door het vergelijken van uw zorgverzekering. Wellicht heeft u een vertrouwd gevoel bij u huidige zorgverzekeraar en bent u hier zeer tevreden over. Dit kunnen redenen voor u zijn om bij deze verzekeraar te blijven. Maar past deze verzekering en/of verzekeraar nog wel bij uw huidige persoonlijke situatie?

Naar mate u ouder wordt veranderen ook uw wensen en persoonlijke situatie. Het kan daarom voorkomen dat de zorgverzekering die u nu heeft nog producten bevat die inmiddels niet meer relevant voor u zijn. Zo bent u misschien nog verzekerd voor kraamzorg terwijl u inmiddels geen kinderwens meer heeft. Of u heeft een aanvullende tandartsverzekering terwijl u sinds kort een gebitsprothese heeft. Het kritisch bekijken van uw huidige polis in combinatie met uw huidige wensen kan u een flinke besparing opleveren.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die niet overstappen vaak bang zijn dat een overstap onnodige kosten en gedoe met zich meebrengt. Maar vergelijken en zo nodig overstappen hoeft niet ingewikkeld te zijn! Via de vernieuwde website van Zorgverzekeringwijzer.nl kunt u via de unieke vergelijkingsmodule eenvoudig door het aanklikken van een aantal pictogrammen uw persoonlijke situatie en wensen in kaart brengen. Vervolgens ziet u direct een overzicht van alle zorgverzekeringen die bij deze situatie passen en welke het voordeligst voor u zijn. In de vergelijker worden alle zorgverzekeraars meegenomen die in Nederland actief zijn.

Maar het stopt niet bij het vergelijken van uw zorgverzekering. Zo heeft u wellicht zeer specifieke wensen over de vergoeding van bepaalde zorg. Het uitzoeken van de vergoedingen van elke zorgverzekeraar in de polisvoorwaarden kan een tijdrovende klus zijn. Met het vernieuwde en uitgebreide zorgvergoedingen overzicht van Zorgverzekeringwijzer.nl kunt bijvoorbeeld zien hoe de vergoeding van dyslexiebehandelingen geregeld is. U vindt hier een overzicht van alle vergoedingen die zorgverzekeraars per pakket aanbieden voor de behandeling van dyslexie.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom zorgverzekeringen en de zorg? Houdt dan het nieuwsoverzicht goed in de gaten. Of volg Zorgverzekeringwijzer.nl op de diverse sociale media. Het vergelijken van uw zorgverzekering kan nu ook direct via de Facebookpagina.

Zorgverzekeringwijzer.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die geen onderdeel uitmaakt van een zorgverzekeraar of afspraken maakt met zorgverzekeraars. De website is in 2010 opgericht door Rob de Graaf en Frans Kooning, twee van origine verpleegkundigen. Zij willen hiermee zorgvragers zoals u helpen bij het gemakkelijker kiezen voor de juiste zorgverzekering geschikt voor uw persoonlijke situatie.

http://www.instantshift.com/demo/socialshift-icons/16/facebook.png http://www.instantshift.com/demo/socialshift-icons/16/linkedIn.png twitter.png g+.png

Geen opmerkingen:

Een reactie posten